Ugrás a fő tartalomra

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. részA The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a pillanat, talán több, mint bármely más, ami igazán megkapott. Amikor meghallja a lövést, és látja, hogy Rick és Michonne elcsúszik. Nem tudom elképzelni a rettegést, a bánatot és a rettegést.

Ami a karakteres haláleseteket illeti, azt hiszem, a műsor éppen annyira tiszteletteljes és osztályos, mint bármely Walking Dead halál. Úgy vélem, látunk valami végső árok karakterfejlesztést a munkahelyen, különösen Carl és Judith jelenetein, de ezek még mindig nagyszerű jelenetek voltak, és az egyetlen kívánságom, hogy korábban többet láttunk a testvéridőből. Utálom, hogy a Walking Dead csak akkor épít fel kapcsolatokat vagy karakterfejlesztést, mielőtt valaki meg fog halni. Ugyanakkor legalább ez nem csak véletlenszerű denevér volt a koponyánál, és Glenn (Steven Yeun) szeme duzzadt, hónapok óta várakozással, hogy kiderüljön, ki fog meghalni. Legalább Carl elbúcsúzott a szeretteitől, hogy elmondja apjának és Michönének, hogy szerette őket.

Carl, a földi utolsó napján, rendkívül zen volt. Egyfajta nyugodt bölcsesség jött át rajta. Látod, amikor a Napra mered, és utoljára érzi a meleget, vagy amikor a legközelebbi társaihoz egy betűkészletet táncol. A probléma természetesen az, hogy az írók soha nem szerezték meg ezt a következtetést a fiatal Carl életében. Nem volt olyan régen, hogy Carl megpróbált bebújni a szentélybe, hogy meggyilkolja Negan-t (Jeffrey Dean Morgan). Megpróbáltam vonalat húzni a kiütéses, forró fejű fiatalembertől a nyugodt, békés embertől, az egyetlen dolog, ami igazán fontos a szerelem.

Az apa feladata, hogy megvédje gyermekeit, Rick azt mondja, sír. De Carl nem ért egyet. Csak szeretni. Ez minden.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…