Ugrás a fő tartalomra

Mobil függetlenítés

Mobil Függetlenítés


A kétéves szerződésed végül felgyorsult, és pénzt kíván pénzt megtakarítani, ha a telefont alacsonyabb áron szállítja. Sajnos, az esélyek az, hogy telefonja zárolva van a szolgáltatónak, ami megakadályozza, hogy felugráljon a hajóról, és használhassa telefonját egy másik hálózaton. Szerencsére a jogszabályok és az FCC megkönnyítette a telefon feloldásának folyamatát, mint valaha. Ennél is fontosabb, hogy a kongresszusi könyvtár egy korábbi döntését helyettesíti, amely a mobiltelefon feloldását úgy értelmezte, mint a szerzői jog megsértését (egy döntést, amely valójában a telefont felnyitotta a népszerűség növekedését). Más szavakkal a mobiltelefonok feloldása jogilag megengedett.

Csak azért, mert a telefon feloldása törvényes, nem feltétlenül jelenti azt, hogy könnyű csinálni. Ezért merüljünk el, hogyan lehet feloldani a telefont, és megszabadulni a kétéves ciklusától a fuvarozónál.

Amire szükséged lesz

Mielőtt beállítanád a telefonod feloldására, akkor szem előtt kell tartanod, hogy ez nem gyors folyamat a képzelet bármely szakaszán. A telefon feloldása több telefonhívást és órát is igénybe vehet. Ezen túlmenően, felszabadítaná a telefont, mielőtt elhagyná a jelenlegi fuvarozó bölcs lenne, mivel az ösztönzést, hogy segítsen a folyamaton keresztül nem lesz olyan nagy.

Ezt szem előtt tartva, néhány információra szüksége van:

Mobil függetlenítés


A számlatulajdonos neve és fiókszáma
IMEI készülékét
A telefonszámod
A számlatulajdonos társadalombiztosítási száma vagy jelszava
Kész szerződés és / vagy eszközfizetési terv
Tengerentúli telepítési papírok, ha a vizsgálat jellege magában foglalja a katonaságban való részvételt, és fel akarja oldani a telefont, mielőtt a szerződés felmerülne
Most, hogy rendelkezel az oldaladdal ezektől az információktól, nézzük meg, hogy minden egyes szolgáltató hogyan kezeli a telefon feloldását.

Verizon telefon feloldása

Annak ellenére, hogy a Verizon a GSM helyett CDMA-t használ, a Big Red készülékeinek többsége nyitott SIM kártyanyílással rendelkezik. A Verizon szerint a 4G LTE készülékei nincsenek bezárva, és ha egyiküket másik fuvarozóra szeretné vinni, akkor nincs olyan kód, amelyre a telefon rádióit más hálózatokhoz kell csatlakoztatni.

Annak ellenére, hogy a SIM-vel felszerelt Verizon telefonok AT & T, T-Mobile vagy más GSM-hordozókon is használhatók, a telefonnak roaming GSM rádiókat kell használnia annak érdekében, hogy telefonhívásokat kezdeményezzen és szövegeket küldjön az Egyesült Államokban. Míg a legutóbbi verizon készülékek jól működnek az amerikai GSM zenekarokon, a futásteljesítmény változik az LTE támogatásnál.

A Verizonnak nincs online feloldási kérelme, de hívhatja a 800-711-8300-at és kérheti a SIM-kártyát.

Az eljárás kicsit más a post-paid 3G eszközök számára a Verizon hálózatán. A legtöbb nem zárolt, de meg kell adnia egy kódot - vagy "000000" vagy "123456" -, hogy engedélyezhesse a harmadik felek mobil kompatibilitását. Másrészről a Verizon különösebben megjelölt világszerelvényei nem nyithatók meg a támogatás nélkül a bolt technikájának kérésére, amelyet a vállalat 800-922-0204-es telefonvonalának tárcsázásával kérhet.

Egy előre fizetett eszköz felszabadítása kicsit drágább lehet. A Verizonon előre fizetett 3G telefonok túlnyomó többségét a "000000" vagy a "123456" kóddal lehet bezárni, de a Verizon telefonkészülékét előre feltöltött mobiltelefonok 12 hónapig bezárják a hálózatba aktiválás után . És a Verizon World Phones-hez hasonlóan, a 888-294-6804-es verizon támogatást kell hívnia a folyamat elindításához.

Egy AT & T telefon feloldása

Az AT & T telefonjának feloldására vonatkozó folyamat egy kicsit bonyolultabb, mint a Verizon esetében - valójában az AT & T-nél még néhány vázzal kell átugrani, mint amit a Verizon-nal.

Itt van az előfeltételek listája, amellyel meg kell felelnie az AT & T kézibeszélő feloldásához:

Önnek kell egy jelenlegi vagy korábbi AT & T előfizetőnek lennie.
A kérdéses eszköznek az AT & T-től kell származnia mobil függetlenítés.
Nem lehetett jelentették elveszett vagy ellopott.
Ezt csatolni kell egy "jó állapotú" fiókhoz - azaz egy nem csalárd tevékenységhez.
Nem lehet aktív egy másik AT & T ügyfél fiókjában.
Legalább 60 napig aktívnak kell lennie, "nincs késedelmes vagy kifizetetlen egyenleg".
Ha korán frissített, várnia kell a 14 napos "vevő megbánása" időszakát a régi telefon feloldása előtt.
A Verizonnal ellentétben az AT & T felkínálja az online kitöltési űrlapot. Miután elküldte, 24 órája van arra, hogy rákattintson a megerősített e-mailben szereplő linkre. Kb. Két munkanap után az AT & T elküldi az eszköz e-mailen keresztüli feloldásához szükséges utasításokat. Az AT & T már nem határoz meg kemény feloldási korlátot évente, mint korábban, ahelyett, hogy a vállalat az egyedi esetekre állítson le. De hacsak nem küldsz száz feloldási kérelmet egy hónapban, nem kell aggódnod.

Az Apple iPhone készülékei azonban nem igényelnek feloldókódot. Ehelyett, miután megkapta az e-mailt, és megadta, hogy a feloldási kérelem jóváhagyásra került, távolítsa el az AT & T SIM-kártyáját, és helyezze be a SIM-kártyát az új szolgáltató számára a telepítési folyamat megkezdéséhez.

Előre fizetett eszközök esetében (az AT & T Prepaid / GoPhone szolgáltatáson kívül) az AT & T azt is megköveteli, hogy aktívak legyenek

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…