Ugrás a fő tartalomra

Trónok Harca 7. évad 4. rész online magyar felirattal

Trónok Harca 7. évad 4. rész online magyar felirattal

Noha habár az évad 4. része ezen a héten kiszivárgott, mi mégis úgy döntöttünk, hogy a várva várt hétfőig kitartunk és nem nézzük meg az új rész silány minőségben, és neketek is ezt javasoljuk, ha újra kiszivárogna egy ilyen rész, hisz 1 évet vártunk az új évadra, megérdemeljük hogy kiváló minőségben nézhessük meg kedvenc kardozós sárkányos sorozatunk legújabb részét.

Nos akkor egy kis visszaemlékezés az előző rész cselekéményére:

Havas Jon és a Sárkányok anyja végre találkoztak! Igen, elérkezett ez a pillanat is, sőt ami még durvább talán hogy a vörös papnő megemlítette hogy nem akart találkozni Havas Jonnal mert követett el hibákat, de összehozta a Tüzet és a Jeget, ami ugye bár utalás a könyv címére (Song of Fire and Ice). Szóval Danerys és a Stark fattyú(Targaryen) Tyrion közbenjárásának köszönhetően végre elkezdtek zöldágra vergődni, ugyanis Sárkánykirálynő megengedte Észak királyának hogy bányászon sárkánykőt, így meglesz a szükséges fegyverzet a mások eljövetelére!

Samwell Tarlynak pedig sikerült kigyógyítania Jorah Mormont(ot?) a szürkehámból, így hős szerelmesünk elindult hogy visszatérjen királynőjéhez, hisz elvégezte a rábízott feladatot, hogy leküzdje a betegséget.

Szintén hatalmas port kavart az, hogy Cersei seregei folyamatosan Dany seregei előtt járnak, most például feladták Kaszter hegyet(Igen ez a magyar fordítás nem pedig Casterly hegy DUH! ), naszóval feladták a Lannisterek hazáját, hogy közben elfoglalhassák a Tyrell birodalmat - mert ugyebár Dany elküldte máshova a Tyrell sereget. Így hát sajnos Olenna Tyrelltől búcsút kellett vennünk úgyis Jaime mérget itatott vele - legalább is ezt sejteti az utolsó epizót, a konkrét halált nem láttuk. De gondolom mind sokat vártunk már erre a pillanatra, amikor az öreghölgy beköpi hogy ő végzett Joffreyval. Így tehát Jaime tudja az igazat, hogy neki volt igaza és öccse Tyrion ártatlan miden ellene felhozott váddal szemben.  Vajon ez milyen hatással lesz Jaime jövőjére, ugyanis bevalotta a Tyrell úrnőnek, milőtt megölte hogy igenis fél Cerseitől. És ezért nem is hibáztathatja senki 😀

De talán a 7. évad 4. rész legdurvább jelenete az Cersei vs Ellaria volt, ugyanis nem egyszerű halált talált ki Lannister királynő, kislányának gyilkosának, ugyanis első sorból végig nézheti Martel királynő, ahogyan a lányát kivégzi egy lassú méreg, és semmit nem tehet ellene, ugyanie Cersei parancsba adta hogy ha kell erővel tömjék bele az ételt és folyamatosan cseréljék a fákját, hogy egy pillanatra se maradjon le lánya haláláról Ellaria. Sőt miután lánya meghal azt is végig kell néznie, ahogyan teste elbomlik. Valószínűleg a legkegyetlenebb büntetés amit valaha láthattunk a Trónok Harcában

Bran mostmár háromszemű hollónak nevezi magát és lát mindent, valószínűleg azt is előre látta hogy a 7. évad 3. részében újra találkozhat testvérével Sansaval, aki már teljesen zakkantnak tartja kisöccsét. Olyan vad elméletek is születtek, hogy az éjkirály igazából Bran. Mi ebben nem igazán hiszünk, no de már volt egy pár durva fordulat, így semmit nem zárhatunk ki.

Minden további kommentár nékül: Íme a Trónónok Harca 7. évad 4 rész online magyar felirattal

A rész indításához kattintsatok az alábbi linkre! Majd kattintsatok a Proceed to video gombra! 🙂

Rész indítása

Rész indítása(Link 2)from WordPress http://ift.tt/2vbBlzs
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…