Ugrás a fő tartalomra

Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal

Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal

A múlt heti Trónok Harca 7. évad 2. részből  reményt kaptunk arra hogy talán mégsem veszítjük el Jorah Mormont, ugyanis Samwell Tarly megkísérli megmenteni a végzetes szürkehámtól, bár bizonyára nagy fába vágta a fejszéjét, hisz így el kell távolítania a teljes szürke hámmal fertőzött bőrfelületet Jorah testéről. Lehetséges hogy a halál egyszerűbb lett volna Jorahnak mint a fájdalom amelyet így el kell viselnie. Eközben a világ másik oldalán, Sárkánykőn, Danaeryst meglátogatja a Vörös papnő, aki azt tanácsolja a Sárkányok anyjának hogy hívassa magához Havas Jont, akiben erős szövetségesre találhat. Így úgy tűnik talán előbb utóbb találkozik a két utolsó Targaryen, bár csak egyedül Bran tudja az igazat Havas Jonról.

Továbbá! Meg tudtuk végre hogy Euron hogyan akar bizonyítani Cerceinek, így már érdekesebbé vált a múlt heti  szavazásunk, melyet megtekinthettek weboldalunkon!  Sajnos nem jutottunk el odáig hogy megtudjuk mi lett volna Yara és Ellaria közt, az biztos hogy nem ilyen kimenetelre számítottunk. Főleg nem Theon  gyors távozására nem számíthattunk, de valljuk be ezen már egyikünk sem lepődött meg. Valószínűleg még mindíg így úszta meg a legszárazabban 😀

Arya Stark csak most tudta meg hogy Havas Jon, testvére Észak királya lett és testvérével Sansaval uralja az északot, továbbá hogy meg kelett volna barnítani a vajat úgy sokkal finomabb a pite. Bár lehet hogy ez már nem nagyon érdekelte az egykori Walder Freyt, miután megette pitébe sütött családját. Visszatérve Aryahoz, akit majdnem megettek a farkasok, találkozott egykori kis-nagy-kedvencével Nymériával, aki ugyan minden bizonnyal felismerte a kis Starkivadékot, de már valószínűleg nincs kedve kockára tenni a bőrét, tekintve hogy *szinte* összes testvérét, csakúgy mint a Stark házat lemészárolták.

Euron Greyjoy minket a legjobban  a Johnny Depp által alakított Jack Sparrow kapitányra emlékeztet. Szerinted van alapja? 😀 Ez és még sok ezer kérdéses dolog történik Westerosban! Vajon havas Jon felesküdik majd Daenerys Targaryere és ha igen akkor mi lesz azzal hogy ő észak királya. Írjátok meg véleményetek nekünk facebookon! 🙂

Szürke féreg  és  Missandrei  is előreléptek(?) a kapcsolatukban, nos erről sajnos nem tudunk többet mondani mert nem tudjuk el képzelni hogy mit kezdtek egymással.

A Trónok Harca 7. évad 3. rész online magyar felirattal megtekintéséhez kattintsatok az alábbi linkre

Rész indítása

Mondhatni megosztó volt a véleményetek ezért ezen a héten is készültünk egy kis szavazással:

Amennyiben bármi érdekes eszetekbe jutna, és szeretnétek vendégcikket írni nekünk jelentkezzetek Facebook oldalunkon!

Szerinted ki fog Cercei után a Vas trónra ülni?

Havas Jon
Daenerys
Little Finger
Arya
Sansa
Euron
Tyrion

Do Quizzesfrom WordPress http://ift.tt/2uPD23S
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…