Ugrás a fő tartalomra

Trónok Harca 7. évad 2. rész online magyar felirattal

Trónok Harca 7. évad 2. rész online magyar felirattal

A Trónok Harca 7. évad 1. része  alaposan felborozolta a kedélyeket és nagyon meghozta a kedvünket hogy újra tűkön űlve várjuk a hétfőt délutánt, amikor hazaérünk és első utunk a Daily Indexre vezet, ahol megnézhetjük a Trónok Harca legújabb részét 😀 Na jó talán ez kissé túlzás, de muszály minél előbb megnézni a legújabb részt Westerosi barátaink kalandjaival, mert különben nem mehetünk addig fel Facebookra és nem beszélhetünk barátainkkal mert mindenhol csak spoilereket látunk.

Feltételezem hogy már mindjájan láttátok a 7. évad első részét, mert ha nem akkor gyorsan nézzétek meg mert itt spoilereket fogtok olvasni a 7. évad 1. részéből! Én szóltam!

Nos, Arya Stark már az első 2 percben hatalmas fordulattal vezet be minket az új évadba, ahol is meggyilkolta az egész Frey házat, mindenkit aki csak ott volt a Vörös Nászon. Erről ennyit talán elég is mondani. Valahol várható volt.

trónok harca 7. évad 2. rész online magyar felirattal

Ha már elfelejtettétek volna: Bran Stark eljutott a Falhoz, amit már régesrég vártunk, hisz így végre láthatunk rá esélyt hogy a Stark ház előbb utóbb egészében egyesül egy nagy Family Reunionban! 🙂

trónok harca 7. évad 2. rész online magyar felirattal

Jonnak és Sansanak van egy kisebb összezörrenése, ugyanis nem tudnak egyszerűen dűlőre jutni hogy mi legyen azon Északi házak sorsa akik elárulták őket. Sansa elvenné a házaktól otthonukat és oylanoknak adná akik bártran harcoltak a Stark házért. Viszont ez ellenkezik Jon váleményével aki úgy tartja nem kellene ezeket a családokat elszakítani otthonuktól, hogyha felesküsznek rá, Észak királyára, ami meg is törtenék így Jon akarata valósul meg ami kis feszültséget szül a testvérek közt.

Aztán ott van a valószínűleg legvadabb fordulat, amikor Euron Greyjoy  arra utal hogy el szeretné venni a királyság legszebb nőjét, Cerceit. A Lannister királynő ezt visszautasítja, majd Euron megígéri neki hogy fejedelmi ajánékkal tér vissza. Erről készítettünk egy kis közvéleménykutatást is, kérjük szavazzatok! 😀

 

Szerintetek mit készül ajándékozni Euron Cerseinek?

Egy sárkány fejét
Egy rémfarkas fejét
Egy trónbitorló fejét
Egyebet (Írd meg nekünk kommentben!)

poll creator

Na és arról se feletkezzünk meg hogy miközben Arya Ed Sheerannel iszogatott egy kis tábortűz melett, a kedvenc Khaleesink megérkezett Westerosra, szülőföldjére, hogy örökségét visszavegye! Na ennyi, nem csépelem tovább a szót, jöhet a Trónok Harca 7. évad 2. rész online

 

Rész Indítása 

 from WordPress http://ift.tt/2gZzs3y
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…