Ugrás a fő tartalomra

Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

Annyiszor hallottuk már hogy közeleg a tél, hogy nem is mertük remélni hogy valaha elérkezik. De ahogyan elérkezett a Trónok Harca 7. évada, megérkezett vele a tél is. Nem fogunk spoilerezni semmit, de van néhány dolog amire nem árt ha emlékszel 😀 .

Havas Jon visszatért az életbe! Igen ez valószínűéeg ha erre az epizódra vagy kiváncsi feltételezhetjük abszolút joggal, hogy már láttad a Trónok Harca 6. évadát, melynek egyik legfontosabb pillanata volt a kedvenc északi fattyunk(leszámítva Ramseyt) feltámadása. Azt se felejtsük el hogy Samwell Tartly arra kérte Havas Jon-t hogy had menjen a felelgvárba hogy mesterré válva hasznosabb legyen a Jon számára a közelgő Mások elleni csatában. 

Sok sok évad után a Stark család újra egyesülni látszik, ugyanis a megszökött Sansa újra egyesül a fattyú testvérével és erejüket egyesítve készülnek hadba szállni a világ ellen, de legfőbb céljuk az északról érkező élőholtak seregét megfékezni.

Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

Az egyik legszívszorítóbb rész a 6. évadban Hodor halála, amely nem csak Brandon időutazó képességét mutatja be, de azt is megtudjuk hogy barátságos óriásunk miért csak a saját nevét tudja ismételgetni.

Arya Stark eléggé képzett lett, megtagadta hogy senki legyen és vissza vette nevét, újra Arya Stark lett. Első útja a Twins hez vezetett ahol igen South Parkos formában, feltáltalta Walder Freynek gyerekeit, majd elvágta a torkát. Ígyhát a Vörös Nász meg lett bosszúlva. Végre!  Talán már csak George R. R. Martinon kellene megbosszulni 😉

Úgy tűnik Brandon látomásai végre előremozdították Jon eredetének megismerését is, ugyanis egy látomásból megtudjuk hogy ki Jon igazi anyja - Ned testvére - így az is kiderül hogy igazából Ned nem csalta meg soha feleségét és Jon igazából nem is az ő fattya, hanem testvérének gyereke, kinek kilétét el kell rejteni mert az ő ereiben is Targaryen vér csörgedezik, mely veszélyeztetheti a koronát. A Trónok Harca rajongói közösség azt is kitalálta hogy Jon igazi neve nem más mint Jaeherys Targeryen.

Trónok harca 7. évad 1. rész online magyarul

És a 6. évad egyik legdrasztikusabb mozzanata: "Burn them all!", Cercei egy helyre csalja a vallási fanatikusokat, akik meggyalázták őt az egész város előtt, illetve odacsalja Margery és Loras Tyrellt, majd felrobbantja az egész templomot, ezzel öngyilkosságba sodorva saját fiát. Igen kegyetlen tett ez tőle, de legyünk őszinték, mindannyian élveztük amikor végre bosszút állhatott a Septán, ezzel betartva neki az ígéretét. Külön extra pont jár azért mert ott hagyta a hegynek. Azért kár hogy így kihalt az egész Tyrell ház.

 

 

 

 

Na és arról se feletkezzünk meg hogy a Véreb él és virul! Kár lett volna kedvenc antihősünktől örökre elbúcsúzni.

És utoljára, de nem utolsó sorban, tudjuk hogy a Vas szülöttei : Theon és testvére esküt tesznek Daenerysnek és hajókat biztosítanak neki, így a sárkányok anyja útra kelhet Westerosba hogy vissza vegye mindazt Cerceit től, amit születés jogán az ővé kellene legyen, az örökségét, a Vas trónt.

Első körben szerintem ennyire elég lesz emlékeznetek, és készen álltok hogy megnézzétek és teljesen megértsétek a Trónok Harca 7. évad 1. részét!

Jó szórakozást! A rész megtekintéséhez kattintsatok az alábbi linkre!

Rész indítása

 

 

 

 from WordPress http://ift.tt/2eK3NCF
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…