Ugrás a fő tartalomra

Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

Trónok harca 1. évad 7. rész online magyarul

Az első jelenetben Tywin Lannister és Jamie beszélgetését láthatjuk, melyben Jamie édesapja kifejti, hogy számára csakis a család hírneve számít, hiszen az marad fent örök időkre. Az idősebb Lannister szavainak még nagyobb hangsúlyt ad, hogy a beszélgetés közben műértő gonddal egy szarvas (ami egyébként a Baratheon ház jelképe) kibelezését és bőrének lefejtését végzi.

Eddard Stark elárulja Cersei Lannisternek, a király feleségének, hogy rájött arra, miért halt meg az előző segítő. Azt a tanácsot adja a királynénak, hogy pakoljanak össze és meneküljenek, hiszen amikor a király hazatér, mindent meg fog tudni és haragja rettenetes lesz. Ezt követően a bordélyházban egy erotikus jelenet erejéig még többet tudhatunk meg Kisujjról.

trónok harca 1. évad 7. rész online magyarulEközben Daenerys Targaryen-t Robert király egykori parancsára megpróbálják megölni. Khal Drogo megesküszik, hogy elfoglalja születendő fiának a Vastrónt. Havas Jon a Fal Éjjeli Őrségének a tagjaként egy különleges beosztást kap, majd felesküszik az örök szolgálatra.

Robert Baratheon a vadászatról egy halálos sebbel tér vissza. Végakaratában meghagyja, hogy Eddard Stark legyen a régens, míg örököse nagykorú nem lesz. Eddard úgy véli, hogy a trón Robert Baratheon bátyját, Stannis Baratheon – t illeti. A fiatal Renly Baratheon trónigényét nem támogatja. Kisujj segítségét kéri, hogy állítsa mellé a városi őrség tagjait, mikor közli, hogy Joffrey nem a király fia. Már csak az a kérdés, hogy valóban megbízhat-e a férfi segítségében…

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 7. részhez!

 

 from WordPress http://ift.tt/2uBRFXc
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…