Ugrás a fő tartalomra

Trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul

Trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul

A Trónok harca című sorozatban már első perctől kezdve egy különleges világgal találkozhatunk. A bevezető képsorok a horror filmek hangulatát idézik néhány percben és rögtön felkeltik bennünk a kíváncsiságot a Falon túli, örök télben élő lények, a „Mások” iránt.

trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul Trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul HGAIlOj

Ezt követően egy középkori környezetben találjuk magunkat, ahol Észak őrzőjével (Eddard „Ned” Stark), feleségével (Lady Catelyn Stark) és hat gyermekükkel ismerkedhetünk meg. A fagyos, de mégis szerethető táj, a középkor hangulatának ábrázolása és a családról szerzett információk során észrevétlenül kezd el kibontakozni a történet. Kiderül, hogy Eddard Stark udvara a Hét Királyság uralkodójának a megérkezését várja, miközben nyugtalanító hírek érkeznek a Falon túlról.

trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul Trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul 5lJNlXa

Ezzel egy időben a birodalom határain túl, a Hét Királyság évekkel ezelőtt legyőzött őrült uralkodójának két utolsó leszármazottjával (Viserys Targaryen herceggel és húgával „Viharbanszületett” Daenerys Targaryen-nel) ismerkedhetünk meg. Viserys egyetlen célja, hogy újra a Targaryen család kerüljön a Hét Királyság Vastrónjára. Ennek érdekében fiatal húgát egy nomád hadúrhoz adja feleségül, annak seregéért cserébe. A kigondolt „cserének” azonban nem várt következményei lesznek…

trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul Trónok harca 1. évad 1. rész online magyarul iM580rL

Visszatérve Északra, megismerjük a király családját is. Robert Baratheon király a megérkezésekor kinevezi Eddard Stark-ot az egyik legfontosabb és legnagyobb hatalmat adó pozíció birtokosává, a Király Segítőjévé. Catelyn Stark közben hírt kap arról, hogy az előző Segítőt a királyné családja gyilkolta meg, így egyre jobban félti férjét. Tíz éves fiúk eközben rájön a királynő, Cersei Lannister és ikertestvére, Jamie titkára, mely nem marad megtorlatlanul…

Jó szórakozást a Trónok Harca 1. évad 1. részhez!from WordPress http://ift.tt/2tu3jCO
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…