Ugrás a fő tartalomra

Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul

Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul

vikingek 4. évad 3. rész online magyarul vikingek 4. évad 4. rész online magyarul Vikingek 4. évad 4. rész online magyarul vik ing1

 

Kivonat: A győztes Wessex / Viking erők visszatér a Wessex de van harag a Viking tábornál-Floki haragszik át a szövetség Ecbert és sértődött hatása, hogy úgy érzi Athelstan több mint Ragnar. Princess Kwenthrith teszi néhány számítási politikai lépések Az ütközetet követően a Hill lévő hamu Mercia. A látogatók az elmúlt érkezik Hederby, a Kalf meghívására.

4. rész indult több dráma, mint az összes idei Bachelor együttvéve. Úgy tűnik, minden héten, éppen akkor, amikor a tét nem fog semmilyen magasabb, az írók és a producerek dobja nekünk egy csavar. Bár a vikingek megnyerték merciai kampány minden szétesik a színfalak mögött, mind Angliában és otthon a Kattegat területén. Barátok növekszik, és ádáz ellenségek régi és az új jönnek ki a fából.

Úgy néz ki, mint a Loki (próbál azzal, hogy a szer) trükk ellen szövetségeseket szerezzen Ragnar nem a Rollo és Bjorn. Lehet, hogy több támogatást haza, de minden múló epizód, Loki hiedelmek gyengült a hajnala egy új korszak Viking. Lefogadom, ő lesz elválás módokon Ragnar ilyen vagy olyan módon a szezon végén. Mivel Loki szenvedély a Régi Istenek és szeretetet Ragnar, ezt köteles a tragikus, valamint halálos.

Apropó halálos, Siggi váratlan halála sokkal szívszorító, mint gondoltam volna, de ez a hatalom a show írása – amikor csak növekedni kezdett gyanakodni neki éhes a trónt ismét ő is megvált magát és meghal mindezt a következő jelenetet. Olyan vagyok csalódott, hogy a hatalmi harc közte és Harbard végződött olyan gyorsan – Én is várom, hogy lássam Harbard és Ragnar szembe egymással.

Ha mindezt össze a darabokat, tudták, hogy az érv, hogy Harbard volt maga Odin. Ennek fő oka az, hogy úgy gondolja, ez az ő hirtelen kilépés végén az epizód, és ahogy szám magát “Vándor”. Azok, akik ismerik a skandináv mitológia tudja, több tucat történet Odin utak körülbelül, mint egy titokzatos vándort. Szintén érdekes volt, hogy ugyanebben az epizódban kimondja Ragnar Hogy állna pofátlan előtt Odin, amikor Rollo megkérdőjelezi a hitét. Ha Harbard volt a skandináv isten volt, a bajt a Kattegat jelentette, hogy megbüntesse Ragnar, hogy segítse a keresztényeket?

Nagyon élveztem a csere között több fő karakterek során győzelem ünnepe a Wessex. Ragnar és Lagertha, Ragnar és Athelstan, Athelstan és Judit és Ragnar és Ecbert. Egy másik hihetetlen kis írás volt a beszélgetés között Ragnar és a King Ecbert. Bár én nem fogja tönkretenni azt rehashing amit mondanak, a karakterek mindig érdekesebb, ha van egy kettősség bennük – ebben az esetben egy elismerte hit, hogy lehet jó és korrupt egyidejűleg.

Most, hogy a legtöbb banda újra együtt (eltekintve találkozást mindenki a Kattegat) minden intrika van csavarva és tekercseléssel együtt. És mi van, hogy vége?! Kalf lekerekített fel elég tarka választék Ragnar régi ellenségei, de ott van a kétség, hogy azok komolyan kihívást Ragnar és Lagertha. Az a gyanúm, Ragnar fogja eltaposni őket egy pár epizódot, majd kapcsolja a látnivalók Párizsban gondolkodás nélkül.

Én is nem számítottam Princess Kwenthrith leüt bátyja Ez a gyors, de ez csak azt mutatja, milyen közveszélyes ő. Összesen anya munkát. Nem vagyok benne biztos, hogy mindenki volt rajta, de van egy nevetés ki az egész csoport coronating Kwenthrith azok üres kelyhek.from WordPress http://ift.tt/2gplZMY
via IFTTT

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

The walking dead 8. évad 9. rész

The walking dead 8. évad 9. rész

A The Walking Dead vasárnapi epizódja olyan dolgot tett, amit egyetlen epizód sem tett ebben a show-ban egy nagyon, nagyon hosszú idő alatt.

Kétségtelen, hogy vegyes érzelmek vannak, de legalább nem mentem el a midseason premierjétől, csak ráztam a fejem, milyen nyomorult volt minden. A "becsület" valójában néhány dolgot kapott, még akkor is, ha még mindig zavart az a tény, hogy ez az érzelmi küldetés még mindig teljesen szükségtelennek tűnik.

Carl Grimes élete és ideje

Az epizód nagy részében arra gondoltam, hogy ki fog Carl (Chandler Riggs) megölni, miután megfordult. Nem volt számomra, hogy Carl önként jelentkezne a komor feladathoz, bár visszamenőleg tökéletes érzést kapott. Hogyan hagyhatta volna Rick (Andrew Lincoln) vagy Michonne (Danai Gurira) ezt? Azt gondoltam, hogy talán Siddiq (Avi Nash) nyújtaná a szolgáltatásait, hiszen Carl életét élvezi, de öngyilkosság - Rick és Michononnal csak azon kívül várják - jobban működik. Ez volt a p…

Schwinn Csepel Kerékpár

Schwinn Csepel Kerékpár


"Egy barátom jött a gyárba másnap, és azt mondta:" Fiú, ez megváltozott; alig felismerhető "- mondta Nogradi László, a Schwinn Kerékpár Társaság 14 hónapos közös vállalatának igazgatója Magyarországon.
Gepida Kerékpár
A magyarországi érkezés óta a Schwinn kifinomult hegesztő- és festőgépeket helyez el a zsúfolt, nyüzsgő, magas mennyezetű gyárban Budapesten. A chicagói székhelyű cég szintén felgyorsította a két 100 láb hosszú összeszerelési vonalat, ahol a fényes bicikli keretek elmozdulnak, mivel a dolgozók a kerekeket, láncokat, pedálokat, fogaskerekeket és féket rögzítik.
Schwinn számára a közös vállalat tökéletes házasságnak tűnik, és a vállalati tisztviselők örömmel töltik be Kelet-Európába való költözésüket. "Mi azért jöttünk Magyarországra, mert döntés született arról, hogy globálisabb társasággá kell válnunk" - mondta Steven M. Bina, a Schwinn európai műveleteinek igazgatója. "Nem lennénk itt, ha nem lenne pénz."
Schwin…

Gepida kerékpár

Gepida kerékpár

A kerékpár, amelyet kerékpárnak vagy kerékpárnak is neveznek, egy ember által működtetett, pedálos, egypályás jármű, amelynek két kereke van egy kerethez, egymás mögött. A kerékpáros lovas neve kerékpáros vagy kerékpáros.
Gepida kerékpár Schwinn Csepel Kerépár
Európában a 19. század végén, a 21. század elején több mint 1 milliárdot gyártottak kerékpárral. [1] [2] [3] Ezek a számok messze meghaladják az autók számát, mind a teljes, mind pedig az egyes gyártott modellek számával. [4] [5] [6] Számos régióban a közlekedés legfontosabb eszköze. Ezenkívül népszerű formát kínálnak a kikapcsolódásnak, és gyermekjátékok, általános alkalmasság, katonai és rendőrségi alkalmazások, futárszolgálatok, kerékpárversenyek és kerékpáros trükkök számára készültek.
A tipikus függőleges vagy "biztonsági kerékpár" alapvető alakja és konfigurációja kevéssé változott, mivel az első láncvezérelt modell 1885 körül alakult. [7] [8] [9] De sok részletet javítottak, különösen a modern any…